Treme - Sesong 2 (UK-import) (DVD)

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Det har gått 14 måneder siden Katrina, men for New Orleans' innbyggere er det vanskeligere enn noensinne å gjenbygge livet de hadde før orkanen - og minst like komplisert er det å holde fast ved byens unike kulturelle identitet. Noen har søkt eksil i byer langt unna. Forsikringssjekkene som aldri kom ble etterfulgt av det byråkratiske marerittet som var Road Home-programmet, og nå står utbyggere og krisekapitalister i kø for å utnytte situasjonen. Kriminaliteten har økt og narkotikaen flommer, mens korrupsjon og utpressing får stadig sterkere fotfeste. Likevel - utrolig nok - overlever New Orleans' særegne kultur.

Fra David Simon, skaperen av The Wire og Generation Kill, kommer historien om New Orleans etter orkanen Katrina. Blant ruinene av en by med unik kultur treffer vi helt vanlige mennesker - musikere, kokker og andre - som klamrer seg til håpet om at deres historiske nabolag fortsatt har en framtid. Flere av skuespillerne i serien var med også i The Wire, deriblant Wendell Pierce og Clarke. I tillegg møter vi navn som Khandi Alexander, Steve Zahn og Melissa Leo.

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 4 Spilletid 10 timer 47 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Diverse Regissører Skuespillere Clarke Peters, India Ennenga, Khandi Alexander, Kim Dickens, Lucia Micarelli, Melissa Leo, Michiel Huisman, Rob Brown, Steve Zahn, Wendell Pierce
Bestillingsnummer 1000250786 Serie Treme
Leverandør Gardners

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende