Treme - Sesong 4 (UK-import) (DVD)

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Disse fem avsluttende episodene av vidunderlige Treme utspiller seg mellom november 2008 og Mardi Gras 2009. Håpet om økonomisk og kulturell gjenreising - styrket av det historiske valget av en ny president - dempes av harde finansielle realiteter, fortsatt politikorrupsjon og pågående voldelige og kriminelle hendelser. Men båndene til byen gjør at hovedpersonene i Treme fortsatt jobber mot en bedre framtid - og for å sette sine egne spor i en av USAs mest ikoniske byer.

Fra David Simon, skaperen av The Wire og Generation Kill, kommer historien om New Orleans etter orkanen Katrina. Blant ruinene av en by med unik kultur treffer vi helt vanlige mennesker - musikere, kokker og andre - som klamrer seg til håpet om at deres historiske nabolag fortsatt har en framtid. Flere av skuespillerne i serien var med også i The Wire, deriblant Wendell Pierce og Clarke Peters (som henholdsvis Bunk Moreland og Lester Freamon). I tillegg til de nevnte skuespillerne er også navn som John Goodman, Melissa Leo, Steve Zahn og David Morse med, og en rekke musikere dukker opp i gjesteroller.

Bonusmateriale

  • Two Audio Commentaries

Produktfakta

Produksjonsår 2013 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Spilletid 4 timer 57 minutter Aldersgrense 15
Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic Regissør Diverse Regissører
Skuespillere Chris Coy, Clarke Peters, David Morse, India Ennenga, Jon Seda, Khandi Alexander, Kim Dickens, Lucia Micarelli, Melissa Leo, Michiel Huisman, Rob Brown, Steve Zahn, Wendell Pierce Bestillingsnummer 5051892167819
Serie Treme Leverandør Gardners

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende