Troll I Ord (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Når Mette mister vanten sin i Norge, får hennes meget overtroiske onkel Ib rett i sine antakelser om at alt vil gå galt for henne, helt til hun finner den igjen. Nå er ikke onkel Ib bare overtroisk, men også ganske rik, og hans kur mot uhell er en rask skiferie i de norske fjellene. Her lærer Mette den vanskelige kunsten å stå på ski, onkel Ib møter en ny venn og etter en del opptrinn, viser den tapte vanten seg å være i en ung nordmanns besittelse... Den praktfulle danske spradebasse, Ib Schønberg, sjarmerer i hovedrollen som den lune og meget overtroiske onkel Ib i dette fornøyelige vinterlystspillet man blir i riktig godt humør av. Her er herlige sanger og masser av latter, og den vakre Gudbrandsdalen danner bakgrunn for de muntre opptrinnene. En film for hele familien.

Bonusmateriale

  • Filmografier

Produktfakta

Produksjonsår 1954 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 27 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater Mono 1.0 (Dansk), Mono 1.0 (Norsk) Bildeformater Fullscreen 4:3, Sort/Hvitt
Regissør Jon Lennart Mjøen Skuespillere Guri Stormoen, Henki Kolstad, Ib Schønberg, Inger Marie Andersen, Jytte Ibsen, Marius Eriksen
Bestillingsnummer 1354931 Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i