Trolljegeren (m/Engelske Tekster) (UK-import) (DVD)

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
De tre DH-studentene Thomas Schøien, Johanna Pedersen og Kalle Stensvik, som alle går på medialinjen i Volda, får som skoleoppgave å lage dokumentarfilm om en lokal personlighet. De velger å fokusere på en folkesky mann som kommer til bygda med jevne mellomrom.

Til å begynne med vet de bare at han skal hete Hans og at de mistenker ham for å være ulovlig bjørnejeger. Det viser seg imidlertid at mannen langtfra er noen krypskytter. Han har et langt farligere og mer fantastisk yrke.

Etter hvert som Hans åpner seg for ungdommene, avdekkes sider ved det norske samfunnet som får de siste dagers mediasensasjoner om politisk korrupsjon, bevisplanting og landssvik til å blekne. Her dreier det seg om myndighetenes bevisste handlinger for å føre det norske folk bak lyset gjennom mange generasjoner.

Trolljegeren, regissert av André Øverdal og med Otto Jespersen i rollen som Hans, er virkelig en norsk produksjon man aldri har sett maken til. Den unike actionfilmen er spekket med spenning og humor, og har blitt gjenstand for stor oppmerksomhet også internasjonalt.

Bonusmateriale

  • Deleted Scenes
  • Improvs and Bloopers
  • Extended Scenes
  • Visual Effects
  • Behind The Scenes
  • Photo Galleries

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Utgitt 2012
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Action Antall disker 1
Spilletid 1 timer 39 minutter Aldersgrense 15
Undertekster Engelsk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Regissør André Øvredal
Skuespillere Glenn Erland Tosterud, Hans Morten Hansen, Johanna Mørck, Knut Nærum, Otto Jespersen, Robert Stoltenberg, Tomas Alf Larsen Bestillingsnummer MP1141D
Serie Norske Filmklassikere

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende