Inngår i

True Detective - Sesong 1 (DVD)

199,00 19900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 2+ på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Denne første og frittstående sesongen av HBOs geniale True Detective fokuserer på Martin Hart (Woody Harrelson) og "Rust" Cohle (Matthew McConaughey), to etterforskere som var partnere i Louisianas Criminal Investigation Division på midten av 1990-tallet.

I 2012, av årsaker som ikke umiddelbart blir avslørt, avhøres de hver for seg om sin mest notoriske drapssak - det makabre mordet på en prostituert i 1995, begått av en mulig seriemorder med urovekkende hang til det okkulte. Mens Hart og Cohle ser tilbake på saken, blir deres personlige forhistorier - og det ofte anstrengte forholdet dem imellom - stadig viktigere.

Louisiana-fødte Hart er en utadvendt familiemann med ekteskap som kneler under stress og utroskap. Han synes å være den rake motsetningen til Cohle, den pessimistiske ensomme ulven med komplisert fortid både privat og i Texas-politiets narkotikaavdeling. Handlingen drives framover av deres felles besettelse med å finne den rituelle morderen, men dramaets kjerne befinner seg i det uforutsigbare forholdet mellom Cohle og Hart - og hvordan de påvirker hverandre som etterforskere, venner og menn.

True Detective har blitt overøst med skryt av anmelderne, og underveis fått fansen til å klø seg i hodet med stadig mer intrikate teorier om hvem, hva og hvorfor. McConaughey og Harrelson er intet mindre enn glitrende i hovedrollene, omgitt av et sterkt birollegalleri. Serien er skapt av Nic Pizzolatto (The Killing), mens samtlige åtte episoder er forbilledlig regissert av Cary Joji Fukunaga (Sin Nomre, 2011-filmatiseringen av Jane Eyre).

Bonusmateriale
  • Making True Detective
  • Up Close with Matthew McConaughey and Woody Harrelson
  • A Conversation with Nic Pizzolatto and T Bone Burnett
  • Inside the Episode
  • Two Audio Commentaries
  • Deleted Scenes
Produktfakta
Produksjonsår 2014 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Krim, TV-serie
Antall disker 3 Spilletid 7 timer 18 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Cary Fukunaga Skuespillere Matthew McConaughey, Michelle Monaghan, Tory Kittles, Woody Harrelson
Bestillingsnummer 1000477591 Serie HBO, True Detective

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i