True Detective - Sesong 1 (DVD)

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Denne første og frittstående sesongen av HBOs geniale True Detective fokuserer på Martin Hart (Woody Harrelson) og "Rust" Cohle (Matthew McConaughey), to etterforskere som var partnere i Louisianas Criminal Investigation Division på midten av 1990-tallet.

I 2012, av årsaker som ikke umiddelbart blir avslørt, avhøres de hver for seg om sin mest notoriske drapssak - det makabre mordet på en prostituert i 1995, begått av en mulig seriemorder med urovekkende hang til det okkulte. Mens Hart og Cohle ser tilbake på saken, blir deres personlige forhistorier - og det ofte anstrengte forholdet dem imellom - stadig viktigere.

Louisiana-fødte Hart er en utadvendt familiemann med ekteskap som kneler under stress og utroskap. Han synes å være den rake motsetningen til Cohle, den pessimistiske ensomme ulven med komplisert fortid både privat og i Texas-politiets narkotikaavdeling. Handlingen drives framover av deres felles besettelse med å finne den rituelle morderen, men dramaets kjerne befinner seg i det uforutsigbare forholdet mellom Cohle og Hart - og hvordan de påvirker hverandre som etterforskere, venner og menn.

True Detective har blitt overøst med skryt av anmelderne, og underveis fått fansen til å klø seg i hodet med stadig mer intrikate teorier om hvem, hva og hvorfor. McConaughey og Harrelson er intet mindre enn glitrende i hovedrollene, omgitt av et sterkt birollegalleri. Serien er skapt av Nic Pizzolatto (The Killing), mens samtlige åtte episoder er forbilledlig regissert av Cary Joji Fukunaga (Sin Nomre, 2011-filmatiseringen av Jane Eyre).

Bonusmateriale

  • Making True Detective
  • Up Close with Matthew McConaughey and Woody Harrelson
  • A Conversation with Nic Pizzolatto and T Bone Burnett
  • Inside the Episode
  • Two Audio Commentaries
  • Deleted Scenes

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2014 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Krim, TV-serie
Antall disker 3 Spilletid 7 timer 18 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Cary Fukunaga Skuespillere Matthew McConaughey, Michelle Monaghan, Tory Kittles, Woody Harrelson
Bestillingsnummer 1000477591 Serie True Detective
Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i