True Grit (2010) (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Med westernfilmen True Grit har Coen-brødrene laget sin hittil største kinosuksess, og det er jaggu ikke rart at filmen slo an blant både publikum og kritikere. Her er store stjerner (Jeff Bridges, Matt Damon, Josh Brolin), en forbløffende dyktig nykommer (13 år gamle Hailee Steinfeld) og ikke minst en svært så underholdende historie - en kombinasjon som førte til hele ti Oscar-nominasjoner, deriblant for beste film, beste regi, beste tilrettelagte manus, beste mannlige hovedrolle (Bridges) og beste kvinnelige birolle (Steinfeld).

Etter at faren blir skutt ned og drept av kjeltringen Tom Chaney (Brolin), bestemmer 14 år gamle Hattie Ross (Steinfeld) seg for å spore opp morderen og sørge for at han får straff som fortjent. Hun søker hjelp fra den mest hardbarkede sheriffen hun kan finne - Reuben J. "Rooster" Cogburn (Bridges), en mann med "true grit". Mot Roosters vilje slår ungjenta følge med ham i jakten på Chaney. På ferden gjennom indianerterritoriet får de selskap av den jålete Texas-sheriffen LaBouef (Damon), som også ønsker å se Chaney dingle i galgen. Men innen den tid må trioen igjennom mange farer, som bare ekte mannfolk - og små jenter med mannsmot - kan unnslippe med livet i behold …

Joel og Ethan Coens versjon av True Grit er den andre filmatiseringen av Charles Portis' roman fra 1968. Den første, regissert av Henry Hathaway, ga John Wayne hans eneste Oscar i 1970.

Bonusmateriale

  • Matties True Grit
  • Fra Spiler Til Hjorteskin - Moten På 1880-tallet
  • Gjenoppbyggingen av Fort Smith
  • Skuespillerne

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Western
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 46 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Joel Coen / Ethan Coen Skuespillere Barry Pepper, Hailee Steinfeld, Jeff Bridges, Josh Brolin, Matt Damon
Bestillingsnummer NO4003786 Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i