Truman (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Han var en vanlig mann – mislykket farmer, butikkeier og lokalpolitiker – som ble en av Amerikas største presidenter. En leder og en mann hvis beslutninger skulle komme til å forandre verden: Harry S. Truman.

Gary Sinise er «Give 'em Hell» Harry, en enkel mann av folket som manøvrerte den amerikanske nasjonen gjennom en av de mest problematiske periodene i verdenshistorien. Det var en epoke med voldsom uro, en tøff tid å være president i. Truman ledet en nasjon gjennom slutten av annen verdenskrig, starten på den kalde krigen, kampen for borgerrettigheter og opprettelsen av De forente nasjoner. Ansvaret lå hos Truman da USA slapp atombomben over Japan. Gjennom det hele levde han opp til sitt motto om å tjene folket, ikke å kontrollere det. Dette er den usedvanlige historien om Harry Truman.

Produktfakta

Produksjonsår 1995 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 13 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Frank Pierson Skuespillere Colm Feore, Diana Scarwid, Gary Sinise, James Gammon, Pat Hingle, Richard Dysart, Tony Goldwyn
Bestillingsnummer 1000076415 Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende