Tsatsiki - Venner For Alltid (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Tsatsikis mor lever lykkelig med politimannen Göran. Tsatsiki er dog ikke selv så heldig. Kjæresten har slått opp, han er uvenner med sin beste venn og ferien til Hellas risikerer å gå i vasken fordi mors rockeband skal på turné. Heldigvis trår morfar til og sammen får de en begivenhetsrik reise. Da Tsatsiki kommer hjem, forsones han med både kjæresten og vennen og har blitt klokere... nå vet han at det mest ensomme mennesket er et menneske uten venner.

Så er den her, fortsettelsen som vi har ventet på av den prisbelønnede fortellingen om den karismatiske svenske gutten Tsatsiki, som har kommet til verden som et resultat av en charterferie til Hellas! Som Tsatsiki ser vi igjen den sjarmerende og håndplukkede Samuel Haus, som også hadde rollen i “Tsatsiki - Morsan och Polisen”. Hans gale og deilige mor spilles av Sara Sommerfeld (Vingar av Glas), mens Krister Henriksen (Trolösa, Veranda för en tenor) er Tsatsikis morfar. En varm og vidunderlig film med et fantastisk budskap!

Produktfakta

Produksjonsår 2001 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Familiefilm
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 40 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Svensk) Bildeformater Widescreen 1.77:1 Anamorphic
Regissør Eddie Thomas Petersen Skuespillere Eric Ericson, Krister Henriksson, Samuel Haus, Sara Sommerfeldt
Bestillingsnummer 1145331 Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende