Turboneger - The ResErection (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Et lite, idyllisk fiskersamfunn i Lofoten. Hans Erik Dyvik Husby er guide på det lokale fiskerimuseet og programleder i lokalradioen. Han er dessuten på avvenning fra det tunge heroinmisbruket som på et tidspunkt avlivet hans karriere som vokalist i rockebandet Turboneger. Nå skal Hank Von Helvete forberede seg til en bisarr gjenforeningsturné med Oslobandet – og igjen stå på scenen foran 40.000 elleville tilskuere med romersk lys gnistrende ut fra rompa!

Dette er ingen vanlig rockumentar. I 1998 ble det mytiske rockebandet tvunget til oppløsning på grunn av vokalistens ukontrollerte stoffmisbruk og psykiske sammenbrudd. De hadde nettopp sluppet “Apocalypse Dudes” som er blitt kalt en av Europas viktigste rockeplater noensinne, og verden lå for deres føtter. Denne filmen følger bandets gjenforeningsturné – en milepæl for Turboneger, for fansen, for europeisk rock – og for Hans Erik Dyvik Husby, aka Hank Von Helvete.

Sporliste

  1. Pål baker pizza på Pamparius
  2. Happy Tom summerer
  3. Bortklipte scener Oslo-bizarre
  4. Fotogalleri

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Musikk
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 47 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Surround (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1
Regissør Trond Sættem Skuespillere Turboneger
Artist Turboneger Bestillingsnummer 1510431
Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser