Two Rode Together (UK-import) (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Som i alle sine sju tidligere westernfilmer, rir Jimmy Stewart sin lykkehest og bærer sin svette og flekkete lykke-Stetson (mot Fords vilje som beklaget seg over at “Nå har jeg stjerner med hatteønsker!”). Men til forskjell fra tidligere westernfilmer hvor slutten alltid var lykkelig (for nybyggerne i det minste), er Two Rode Together en dramatisk og usentimental beskrivelse av en gruppe fanger som blir konfrontert med det “siviliserte” samfunnets villskap og brutalitet.

Stewart spiller en U.S. Marshal som har fått i oppdrag å bytte geværer mot fanger med de fryktsomme Comancheindianerne. Rollen som kynisk og korrupt var en stor forskjell fra Stewarts vanlige roller som staut og pålitelig velgjører. Sammen med Richard Widmark lokaliserer Stewart fangene, men argumenterer mot å ta dem med hjem, da han vet at de ikke vil være i stand til å tilpasse seg nybyggerlivet igjen. Men Widmark vinner, og gislenes triumferende retur ender i tragedie.

Produktfakta

Produksjonsår 1961 Format DVD
Sone Sone 2 - Import Sjanger Western
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 44 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Arabisk, Dansk, Engelsk, Finsk, Gresk, Hindi, Nederlandsk, Norsk, Svensk, Tyrkisk, Tysk
Lydformater Mono 1.0 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør John Ford Skuespillere James Stewart, Richard Widmark, Shirley Jones
Bestillingsnummer C8240568 Leverandør Gardners

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende