Tyson (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 30 dager
Tyson er den bejublede indie-regissøren James Tobacks intime og rørende portrett av en ydmyk Mike Tyson, fortalt med den tidligere tungvektsmesterens egne ord.

I Tyson, ser Mike Tyson tilbake på sitt liv i og utenfor ringen med en oppriktighet, veltalenhet og sårbarhet som er vekselvis trist, morsom og aldri mindre enn brutalt ærlig. Gjennom en behendig blanding av originale intervjuer og arkivklipp og fotografi er, trer et overraskende komplekst, velbalansert menneske fram.

Filmen spenner fra Mikes tidligste minner fra oppveksten i Brooklyns usle gater til hans inntreden i boksingens verden, inkludert hans berg- og dalbanetur gjennom verdensberømmelsens festhall og hans formuer tjent og tapt. Tyson er mye mer enn en dokumentar om en tidligere tungvekstmester – det er historien om et legendarisk og unikt kontroversielt internasjonalt atletisk ikon, en figur som maner fram radikale spørsmål om rase og klasse, og en mann som oppsto fra de mest fornedrende forhold og steg til tilsynelatende ubegrensede høyder, etterfulgt av et fall generert av hubris, som en karakter fra en klassisk tragedie.

Produktfakta

Produksjonsår 2008 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Dokumentar
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 26 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), DTS (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic, Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør James Toback Skuespillere Mike Tyson
Bestillingsnummer NDVDSF4363 Leverandør Soul Media Distribution A/S

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i