Unknown (UK-import) (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Ukjent ID er en dramatisk og nervepirrende thriller med Oscar-nominerte Liam Neeson (Schindlers Liste) og Diane Kruger (Inglouriuous Basterds) i hovedrollene.

Dr. Martin Harris kommer til seg selv i Berlin, etter å ha vært involvert i en bilulykke. Kona hans kjenner ham ikke lenger igjen - og en ukjent mann overtatt identiteten hans. Ignorert av mistenksomme myndigheter, og med livsfarlige drapsmenn i hælene, er Harris plutselig alene. Han er sliten og på vill flukt i et fremmed land, med få andre alternativer når Gina, en tvilsom og usikker kilde til hjelp, rekker ham hånden. Harris beveger seg i retning noe mørkt, dødelig og mystisk, noe som vil tvinge ham til å stille spørsmål til egen dømmekraft og identitet - og nøyaktig hvor langt han er villig til å gå for å avdekke sannheten.

Filmen er regissert av Jaume Collet-Serra, som tidligere har hatt regien på den skremmende, psykologiske thrilleren Orphan. På rollelista finner vi, i tillegg til nevnte Neeson og Kruger, navn som January Jones (Mad Men), Aidan Quinn (Lidenskapens Pris), Frank Langella (Frost/Nixon) og Bruno Ganz (The Reader).

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone B - Import Sjanger Action, Thriller
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 48 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør Jaume Collet-Serra Skuespillere Aidan Quinn, Diane Kruger, Frank Langella, January Jones, Liam Neeson
Bestillingsnummer OPTD2008 Leverandør Gardners

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i