Unknown (UK-import) (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Ukjent ID er en dramatisk og nervepirrende thriller med Oscar-nominerte Liam Neeson (Schindlers Liste) og Diane Kruger (Inglouriuous Basterds) i hovedrollene.

Dr. Martin Harris kommer til seg selv i Berlin, etter å ha vært involvert i en bilulykke. Kona hans kjenner ham ikke lenger igjen - og en ukjent mann overtatt identiteten hans. Ignorert av mistenksomme myndigheter, og med livsfarlige drapsmenn i hælene, er Harris plutselig alene. Han er sliten og på vill flukt i et fremmed land, med få andre alternativer når Gina, en tvilsom og usikker kilde til hjelp, rekker ham hånden. Harris beveger seg i retning noe mørkt, dødelig og mystisk, noe som vil tvinge ham til å stille spørsmål til egen dømmekraft og identitet - og nøyaktig hvor langt han er villig til å gå for å avdekke sannheten.

Filmen er regissert av Jaume Collet-Serra, som tidligere har hatt regien på den skremmende, psykologiske thrilleren Orphan. På rollelista finner vi, i tillegg til nevnte Neeson og Kruger, navn som January Jones (Mad Men), Aidan Quinn (Lidenskapens Pris), Frank Langella (Frost/Nixon) og Bruno Ganz (The Reader).

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone B - Import Sjanger Action, Thriller
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 48 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør Jaume Collet-Serra Skuespillere Aidan Quinn, Diane Kruger, Frank Langella, January Jones, Liam Neeson
Bestillingsnummer OPTD2008 Leverandør Gardners

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i