Ulvenatten - TV-serien (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Under direktesending av et debattprogram på kanal ABC griper en gruppe tsjetsjenere til våpen og tar programdeltakerne som gisler. Terroristene krever at gisseldramaet skal kringkastes verden over på direkten. I kulissene jobber forhandler og politiets beredskapstropp for å redde flest mulig ut av studio 2 i live.Vi følger de nervepirrende begivenhetene fra minutt til minutt før det hele ender i et eksplosivt skuddrama.

Ulvenatten er basert på Tom Egelands bestselger fra 2005 og er en actionthriller hvor de dramatiske vendepunktene står i kø og adrenalinet pumper intenst fra første scene. Dette er en handlingsmettet storfilm med internasjonalt tilsnitt, og den første i sitt slag her i Norge.

Produktfakta

Produksjonsår 2008 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 15 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Kjell Sundvall Skuespillere Anneke Von Der Lippe, Dejan Cukic, Ingar Helge Gimle, Jørgen Langhelle, Kim Haugen, Stig Henrik Hoff
Bestillingsnummer 1911431 Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende