Umeå4ever (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
31 år gamle Stian har lenge slitt med kjærligheten, og etter hvert senket kravene så mye at han nesten tar til takke med den som vil ha ham - uansett hvem det er. Med andre ord: En noe resignert ung mann som har investert i familiebil. Han er klar til å fri til kjæresten Stine, men som vanlig går ikke ting helt som Stian hadde tenkt seg. Og med ett står han nok en gang på bar bakke.

Ensom og forlatt søker han trøst hos foreldrene sine, men får enda en på trynet når de tar Stines parti. Når han så oppdager at bestekameraten Anders pleier å frekventere barndomshjemmet hans selv når Stian ikke er der, og at Anders i tillegg er langt mer populær og velkommen, topper det seg for den stakkars fyren. Han bestemmer seg for å gjøre noe som er stikk i strid med både hans egen natur og all fornuft. For i Stians hode er det fullstendig ulogiske det eneste logiske … og dermed går ferden fra Oslo til Umeå, for å oppsøke jenta han forelsket seg i under et taekwondostevne i 1984.

Den norske komedien Umeå4ever er regissert av Geir Greni, som på egenhånd finansierte filmen. Hovedrollen som Stian spilles av Sondre Krogtoft Larsen (Snarveien, Hotel Cæsar), mens vi i andre roller treffer Vegar Hoel, Camilla Frey, Jon Skolmen, Marika Lagercrantz, Fridtjov Såheim og Sara Sommerfeld.

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 35 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Geir Greni Skuespillere Camilla Frey, Fridtjov Såheim, Jon Skolmen, Marika Lagercrantz, Sondre Krogtoft Larsen, Vegar Hoel
Bestillingsnummer 1938731 Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende