Umoralske Fortellinger (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Umoralske fortellinger inneholder fire erotiske fortellinger lagt til hver sin historiske periode. Den første episoden, La Marée, finner sted i nåtiden og handler om en student og hans unge kusine. De befinner seg på stranden, isolert av tidevannet og skjult for uvedkommendes blikk. Thérése Philosophe er lagt til det 19. århundre, hvor en ung pike er låst inne på sitt værelse, mens hun undersøker det seksuelle potensialet ved de remedier som omgir henne. Erzsébet Báthory er et portrett av en baronesse fra det 16. århundre som gledet seg over å bade i unge jomfruers blod. Mens den siste fortellingen Lucrezia Borgia beskriver en orgie fra det 15. århundre som involverer Lucrezia, hennes bror og deres far, Paven.

Walerian Borowczyk, som grunnla sin filmkarriere som surrealistisk animatør, er født og oppvokst i den lille polske landsbyen Kwilcz. Han studerte ved Kroków Academy of Fine Art” og begynte sitt profesjonelle virke som prisbelønnet designer av filmplakater. Med filmen Umoralske fortellinger flyttet Borowczyk grensene for eksplisitt seksualitet på film. Da den for første gang ble vist på London Film Festival i 1973, kostet den ikke bare Borowczyk hans ry som høyt respektert regissør i kunstfilmkretser men også som sitt fedrelands viktigste filmskaper. Ikke noe kunne vært tolket mer feil, da Umoralske fortellinger er alt annet enn skitten erotikk. Filmen er en visuell og unik opplevelse, og hvert bilde er en malerisk og kunstnerisk utfordring i seg selv. Ingen annen regissør har til dags dato skildret det erotiske elementet med en slik visuell ferdighet som Borowczyk.

Produktfakta

Produksjonsår 1974 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 34 minutter
Aldersgrense 18 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Fransk) Bildeformater Widescreen 1.66:1 Anamorphic
Regissør Walerian Borowczyk Skuespillere Charlotte Alexandra, Fabrice Luchini, Florence Bellamy, Lise Danvers, Paloma Picasso, Pascale Christophe
Bestillingsnummer AWE0194NDVD

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i