Under Jorden (UK-import) (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Det var en gang et land. Slik begynner Emir Kusturicas gale og humoristiske røverhistorie om det forhenværende Jugoslavias tragiske skjebne. Fortellingen begynner i 1941. Hitler bomber Beograd for fullt. Smartingen Marko og den litt naive Svarten havner i den lukurative våpenbransjen. De er begge ute etter samme kvinne, den vakre skuespilleren Natalija. Rivaliseringen fører til bedrageri, løgner og svik. Historien utvikles til en allegori over en verden av politisk korrupsjon og utnytttelse av et uvitende folk. Kusturicas visuelle språk får denne svarte og underholdende komedien til å flyte over av løssluppenhet, midt i alt alvoret.

Allerede før Underground var Emir Kusturica en respektert filmskaper med suksesser som Oscarnominerte Pappa er på Forretningsreise, Sigøynernes Tid og Arizona Dream. Publikumssuksessene har han fulgt opp med den lovpriste Svart Katt, Hvit Katt og Life is a Miracle.

Produktfakta

Produksjonsår 1995 Format DVD
Sone Sone 2 - Import Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 40 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk
Lydformater Stereo 2.0 (Serbokroatisk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Emir Kusturica Skuespillere Lazar Ristovski, Miki Manojlovic, Slavko Stimac
Bestillingsnummer ART119DVD Leverandør Gardners

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i