Ungen (1938) (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Klassikeren Ungen fra 1938 er en filmatisering av Oscar Braatens skuespill. Eva Sletto spiller den unge fabrikkarbeideren Milja, og som hennes troløse kjæreste Julius ser vi Harald Heide Steen.

Milja og Julius arbeider begge på fabrikken og er kjærester helt til Petrina dukker opp på arenaen. Julius lar seg forhekse av den upålitelige jenta, som får ham til å drikke og stjele. Milja sitter snart alene tilbake med skammen - og en løsunge. Barnet blir plassert hos Hønse-Lovisa mens Milja er på fabrikken, men en lege kaster sine øyne på Miljas unge. Han leter nemlig etter adoptivbarn til rike vestkantfolk... I sin fortvilelse vil Milja gi bort det kjæreste hun eier, ungen, for at han skal få bedre kår enn det hun selv makter å gi ham. Det blir Hønse-Lovisa som overbeviser henne om at materielle fordeler aldri kan oppveie ekte kjærlighet og omsorg.

Produktfakta

Produksjonsår 1938 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 42 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater Mono 1.0 (Norsk) Bildeformater Fullscreen 4:3, Sort/Hvitt
Regissør Rasmus Breistein Skuespillere Eva Sletto, Hans Bille, Harald Heide-Steen, Hauk Abel
Bestillingsnummer 1824131 Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i