Up In The Air (DVD)

99,00 9900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Fra den Oscar-nominerte regissøren Jason Reitman (Juno, Thank You For Smoking) kommer Up In The Air, et lunt og tidløst drama om nedbemanningseksperten Ryan Bingham (George Clooney).

Den erfarne forretningsreiseren føler seg aller mest hjemme på flyplasser, og har lenge vært fornøyd med å leve ut sitt liv på flyplasser, i hoteller og i leiebiler over hele USA. Selvfølgelig uten unødvendig baggasje som holder ham igjen - han har nemlig alt han trenger pakket i en trillekoffert, og hans største mål er å oppnå 10 millioner bonuspoeng hos flyselskapet. Men Bingham har ikke noe håndgripelig å holde fast i, og etter mange lykkelige år på vingene kommer følelsen av at han er klar for et ekte forhold snikende. Kan Alex, forretningskvinnen han har en gjensidig uforpliktende affære med, være den rette?

Når Binghams sjef (Jason Bateman) kunngjør at fra nå av skal oppsigelsene foretas via bredbånd, får Bingham aller nådigst tillatelse til å foreta en siste forretningsreise. Aberet er bare at han må ha med seg det unge stjerneskuddet Natalie Keener (Anna Kendrick) - hjernen bak det nye systemet, og dermed årsaken til at Bingham snart vil bli satt på bakken...

Bonusmateriale

  • Kommentarspor
  • Shadowplay - Før Fortellingen
  • Slettede scener

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 45 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Jason Reitman Skuespillere Anna Kendrick, Danny McBride, George Clooney, Vera Farmiga
Bestillingsnummer NO4004186

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende