Upp Till Kamp (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 30 dager
Lena, Tommy, Rebecka og Erik - alle i tjueårsalderen - møtes i Göteborg i 1966. De forenes i sin vilje til å forandre verden og lengselen etter kjærlighet, samtidig som de splittes av ulik bakgrunn og herkomst.

Upp Till Kamp er en krønike i fire 90-minuttersdeler om en gruppe unge venners liv mellom 1966 og 1976, en tid preget av popmusikk, politiske motsetninger og ungdomsrevolt. Forfatteren Peter Birro har skrevet historien om fire på overflaten veldig ulike ungdommer som forenes i sine ambisjoner om å ville skape et eget og annerledes liv. Fortellingen blir til et dramatisert dokument over en tidsepoke vi fremdeles kan høre ekkoet av, men framfor alt er det en fortelling om kjærlighet, vennskap, opprør – og masse musikk! Vi følger vennene fra den legendariske rockeklubben Cue til de brennende barrikadene i kjølvannet av Vietnamkrigen, via verftskrisen på begynnelsen av 70-tallet og fram til 1976, der Dylan har blitt erstattet av disko og våre karakterer har lagt ungdommen bak seg.

Bonusmateriale

  • Kommentarspor på episode 4

Produktfakta

Produksjonsår 2007 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 2 Spilletid 6 timer
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Svensk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Mikael Marcimain Skuespillere Amanda Ooms, David Dencik, Fanny Risberg, Ruth Vega Fernandez, Simon J. Berger, Sverrir Gudnason
Bestillingsnummer NDVDSF2451 Leverandør Soul Media Distribution A/S

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende