Uteliggernes Sang (DVD)

50,70 5070 Veil. pris 169,00
Sendes vanligvis innen 7-14 dager
I denne varme, åpne og humoristiske dokumentarfilmen blir vi kjent med Charlie, Kent og Clas - tre rusavhengige som bor på gata i Oslo. De lever et svært annerledes liv enn de fleste av oss, men likevel deler vi mange av de samme drømmene. Og kjærligheten til musikk.

Uansett hvor kaldt eller varmt det måtte være, så er det på gata Charlie og bestekompisene Kent og Clas har sitt liv. Alt de eier har de med seg. Fem ganger i døgnet må de sette et skudd med heroin, for å fungere. Musikk har alltid vært viktig for dem, og alle tre har spilt gitar siden tenårene. Nå er en stor drøm i ferd med å gå i oppfyllelse. Sammen med =Oslo skal de spille inn plate - og det med sine egne sanger.

Vi følger Charlie, Kent og Clas i hverdagen ute på gata og i prosessen med å spille inn plate. Noe som slett ikke er så lett å få til siden det er lite i livet ellers som kan planlegges. Når plata er ferdig venter en stor releasekonsert, hvor alle skal opptre live…

Rett før konserten får Clas en stor overraskelse. Moren hans er kommet langveis fra for å høre på konserten. Charlie tar på seg sin beste dress og Siri Nilsen kommer for å kore på sangen hans. Kent skal på scenen sammen med sitt store idol, Håkon Gebhardt fra Motorpsycho. Men ikke alt går som planlagt.

Bonusmateriale

  • Utelatte scener
  • Musikkvideoer: "Savage Garden" med LASER (Kent Gustavsen & Clas Jøran Andersen), og "Lengter Hjem" med Charlie Storøygard
  • Gatepremiere og Oslo Sleepover
  • Intervju med regissøren

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Dokumentar
Antall disker 1 Spilletid 0 timer 58 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Engelsk
Lydformater Stereo 2.0 (Norsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Mali Finborud Nøren Skuespillere Dokumentar
Bestillingsnummer DOK003DVD Leverandør Another World Entertainment

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i