V - Den Komplette Serien (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
De kom etter vann. Og mat. Så viste det seg at det var vi som var maten. Men menneskeheten sto trossig imot – og denne kampen skildres i de populære miniseriene V og V: The Final Battle. Men krigen fortsetter.

Den dramatiske konflikten får et overraskende utfall i V: The Series, som her presenteres komplett og uavkortet i en samling på 19 episoder fordelt over 3 DVDer. Atter en gang er jorden den viktigste slagmarken. Men denne gangen er romvesenene, hvis sanne reptilnatur er skjult bak et menneskelig utseende, blitt klokere. De tror at nøkkelen til overlevelse på jorden ligger i DNAet til den nyfødte Starchild, som er halvt menneske og halvt romvesen. De har bestemt seg for å fange henne. Dette er imidlertid noe verdens frihetskjempere vil sette alt inn på å forhindre.

Produktfakta

Produksjonsår 1984 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 5 Spilletid 14 timer 23 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater Mono 1.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Diverse Skuespillere Blair Tefkin, Faye Grant, Jane Badler, Lane Smith, Marc Singer, Michael Ironside, Robert Englund
Bestillingsnummer 1000162223

Anmeldelser

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i