Valen TV (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Kristian Valen fikk frie tøyler til å lage en egen programserie på TV. Valen TV var et faktum, og dét helt uten samtykke fra Valgerd Svarstad Haugland! I konsesjonssøknaden, som aldri ble sendt, sto det at Valen TV ville gi seerne noe de ikke hadde sett før... Programerklæringen ble til fulle oppfylt! Valen TV ble den største fjernsynssuksess i Norge høsten 2003! En halv million seere fulgte Kjartan, Geir, Helge og alle de andre profilene i programmet hver uke!

Disk 1 gir deg et gjensyn med favorittene fra Valen TV – og dem er det mange av:
- Værmelderen Geir som har en fortid som karaokevert og som selv mener han har stor TV erfaring fordi han har søkt om deltakelse i Big Brother og Farmen tre år på rad.
- Jazzentusiasten Sigvart Klunge med det populære programmet Jazzhjørnet, som alltid får teknisk feil under direktesending.
- Talkshowverten Helge som gjør tapre forsøk på å intervjue kjendiser som Magne Furuholmen, Bjørn Eidsvåg, Mia Gundersen, DDE og mange flere.
- Kristian Valen fremstår som en av tidenes beste norske imitatorer! Han er stand-in for Tore Andre Flo, Morten Harket og en rekke andre kjente personer! Tolkningen av klassikere fra U2, Morten Harket, Chris Isaak og Jonas Fjeld etterlater ett spørsmål; Bedre enn originalen?

Disk 2 inneholder over 3 timer med alt det som aldri ble vist på TV:
Dette er tidenes mest omfattende "behind the scenes" produksjon! Mange av intervjuene som ble gjort til Valen TV måtte gjøres om igjen – og om igjen, hvilke andre muligheter var det når intervjuobjektene gang på gang knakk sammen?

Bonusmateriale

  • Bak kameraet
  • Bonusklipp
  • Musikkvideoer
  • Karaoke Geir
  • Skjulte klipp
  • DVD-Rom screensaver

Produktfakta

Produksjonsår 2003 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 2 Spilletid 3 timer
Aldersgrense 7 Undertekster Ingen
Lydformater Stereo 2.0 (Norsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Diverse Skuespillere Kristian Valen
Bestillingsnummer D001818

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende