Vann (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Vann er den siste filmen i indisk/canadiske Deepa Mehtas rekke med element-filmer. Hun har tidligere fått mye oppmerksomhet for filmene Fire (1996) og Earth (1998). Vann er i likhet med disse kritikerrost og prisbelønnet internasjonalt, men på grunn av sitt sterke og kritiske innhold kontroversiell i India. Vann er lagt til India under britisk kolonistyre i 1938 og vi følger Chyia som er blitt enke i en alder av 8 år. I følge religiøse lover må hun leve et liv som enke og flyttes til et kollektiv for enker. Der blir hun kjent med den vakre Kalyani som trosser lovene og i hemmelighet lever ut sin forbudte kjærlighet til en nyutdannet jurist.

Vann er et visuelt vakkert og sterkt historisk melodrama som er nominert til Oscar for beste fremmedspråklige film. Det er en gripende film som vil appellere til et bredt publikum interessert i kvalitetsfilm og historiske kjærlighetsdramaer.

Produktfakta

Produksjonsår 2007 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 57 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Hindi) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Deepa Mehta Skuespillere Buddhi Wickrama, Rinsly Weerarathne, Sarala
Bestillingsnummer Q-810 Serie Arthaus

Anmeldelser

Andre produkter i samme serie