Varg Veum 1 - 6 Collection (DVD)

179,50 17950 Veil. pris 199,00
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Bitre Blomster - Regi: Urik Imtiaz Rolfsen
Når syvårige Camilla, datteren til en fremstående politiker, meldes savnet, befinner plutselig Varg Veum seg midt i sakens kjerne. Også politikerens elsker, Karsten Aslaksen, er som sunket i jorden. Veum engasjeres for å finne Aslaksen, men blander seg også inn i politiets etterforskning av Camillas forsvinning. Han er sikker på at sakene har en sammenheng, men kan han få sine mistanker bekreftet før det er for sent?

Tornerose - Regi: Erik Richter Strand
Varg Veum får i oppdrag å finne 16 år gamle Lisa som har rømt hjemmefra. Veum finner henne på horestrøket i København, og får henne hjem til foreldrene. Vel hjemme i Bergen blir han raskt kontaktet av foreldrene til Lisas kjæreste, Peter, som også er forsvunnet. For å løse saken tvinges Varg til å grave dypt i de to familienes fortid. En forhistorie full av fortielser og mørke hemmeligheter blir til grusom virkelighet.

Din Til Døden - Regi: Erik Richter Strand
Varg Veum har fått i oppdrag å finne en stjålet bil for sin klient, Jonas Andresen. Han leter høyt og lavt i Bergens gater, mens det samtidig pågår et brutalt ran på travbanen. Når Veum finner bilen viser det seg at den ikke er stjålet, men at ekskona til Jonas, Wenche Andresen, har solgt bilen. Veum blir fort vitne til at de tidligere ektefellene ikke kommer særlig godt overens. Når Jonas så blir brutalt drept, retter politiet raskt sine mistanker mot eksen.

Falne Engler - Regi: Morten Tyldum
Et tilfeldig møte med de tidligere klassekameratene i bandet Camp byr på komplikasjoner for Veum. Problemene tårner seg for alvor opp når han gjenopptar kontakten med sin tidligere flamme Rebecca - nå kona til kompisen Jakob, bandets frontfigur. Samtidig blir en serie mord begått i byen, hvor det bisarre gjennomgangstemaet er unge piker kledd i hvite kjoler. Og Varg er ikke den eneste som blir for involvert i saken...

Kvinnen i kjøleskapet - Regi: Alexander Eik
Veum blir satt på en sak for å finne en forsvunnet medarbeider i et internasjonalt oljeboringsselskap. Medarbeideren Arne er sporløst forsvunnet, og når Veum sjekker hans leilighet, finner han en død kvinne uten hode i kjøleskapet. Politiet dras inn i saken, men Veum får et forklaringsproblem når liket er vekk…

Begravde hunder - Regi: Alexander Eik
Varg Veum avviser å hjelpe politikeren Marit Holm, som har mottatt trusler for sitt kandidatur som formann i et svært høyreorientert parti. Marit representerer alt det Veum er imot, og først når et mislykket attentatforsøk på hennes partifelle Einar Bergene dreper Bergenes hustru, beslutter Veum seg for å hjelpe Marit. Han begir seg inn i et innenrikspolitisk maktspill, hvor ingen er hva de gir seg ut for, og han må følge et dødbringende spor av skyld, konspirasjon og korrupsjon.
Produktfakta
Produksjonsår 2007 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Krim, TV-serie
Antall disker 6 Spilletid 9 timer 2 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Bestillingsnummer 802898

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i