Varg Veum 10 - 12 Collection (DVD)

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
I mørket er alle ulver grå
Et drønn ryster Bergen da et våpenlager eksploderer. Varg Veums bestevenn omkommer, og blir utpekt som «bombemannen». Men Varg får det ikke til å stemme. Han begynner å grave i våpenindustriens mørke hemmeligheter og trekkes inn i et livsfarlig spill, i det som blir hans største og farligste sak noensinne….

De døde har det godt
Varg Veum blir vitne til at en ung asylsøkerjente dør foran øynene på ham. Var det en ulykke, eller ble hun drept av noen for å sende en advarsel til andre jenter i miljøet? Sammen oppdager Varg og Karin at den døde var dypt involvert i en virksomhet der unge kvinner på asylmottak blir kynisk utnyttet. Tiden jobber mot Varg, som må bevise hvem som står bak ringen før flere unge jenters liv går tapt.

Kalde Hjerter
Varg Veum skal bli far. På en måte han aldri kunne forestille seg tar livet en ny retning mens han leter etter et forsvunnet søskenpar i Bergens prostitusjonsmiljø. Varg innser at saken har en sammenheng med et drap som etterforskes av førstebetjent Hamre, der offeret hadde ubehagelig tette bånd til de forsvunne søsknene. Men i takt med Karins voksende mage vokser også trusselen mot Varg etter hvert som sporene peker mot en skruppelløs narkoliga på jakt etter et stort parti heroin på avveie. Varg innser at livet aldri mer blir det samme når han må ta valget: la forbryterne gå eller sette Karins liv i fare.

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Thriller
Antall disker 3 Spilletid 4 timer 19 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Skuespillere Bjørn Floberg, Lene Nystrøm, Trond Espen Seim Bestillingsnummer 804094
Serie Varg Veum Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i