Varg Veum 7 - 12 Collection (DVD)

199,00 19900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
I denne boksen er film 7-12 om den populære privatdetektiver Varg Veum samlet. Hovedpersonen er portrettert av en av landets fremste mannlige skuespillere, Trond Espen Seim, og filmene er basert på en av våre viktigste krimforfattere, Gunnar Staalesen.

Den unike blandingen av spenning, action og drama, med Vargs stadige involvering i folks dypeste problemer og mørkeste hemmeligheter, er suksessformelen som hittil har solgt rundt en million filmer på DVD og Blu-ray.

Samlingen inneholder disse filmene:

Skriften På Veggen – 2010 – regi: Stefan Faldbakken
Varg Veum har sakket av på tempoet, slått seg til ro med kjæresten og fått seg fast jobb som lærer. Men idyllen varer ikke lenge. Varg får et brutalt møte med fortiden da "Kniven", hans bitre fiende, slipper ut av fengsel - innbitt på å hevne seg på alle dem som fikk ham dømt for drapet på ei tenåringsjente.

Svarte Får - 2010 – regi: Stephan Apelgren
Veum oppdager at det er mye han ikke vet om kjæresten Karin. Når søsteren hennes forsvinner, lover han Karin å finne henne, men havner i en vanskelig situasjon når han oppdager den prostituerte søsteren i klørne på kyniske halliker. Og disse nøler ikke med å likvidere enhver som står i veien for dem.

Dødens Drabanter - 2011 - regi: Stephan Apelgren
Varg Veum blir tilkalt av førstebetjent Hamre til et gisseldrama på en gård utenfor Bergen. Et ektepar har blitt brutalt myrdet, og alle bevis peker mot den 16 år gamle fostersønnen. Men Varg kjenner Jan Egil fra sin tid i barnevernet, og får ikke brikkene til å stemme like godt som Hamre - selv ikke når gutten tilstår. Varg allierer seg med sin gamle flamme Cecilie og oppdager hva det drepte ekteparet har holdt skjult.

I Mørket Er Alle Ulver Grå – 2011 - regi: Alexander Eik
Når et våpenlager utenfor Bergen går i lufta, våkner Varg Veum av drønnet som ryster hele byen. Flere liv går tapt. Vargs bestevenn Even havner på listen over døde og blir raskt utpekt som "Bombemannen", men Varg får det ikke til å stemme. Han begynner å grave i våpenindustriens mørke hemmeligheter.

De Døde Har Det Godt – 2012 - regi: Erik Richter Strand
Varg Veum blir vitne til at en ung asylsøkerjente dør foran øynene på ham. Var det en ulykke, eller ble hun drept av noen for å sende en advarsel til andre jenter i miljøet?

Kalde Hjerter – 2012 - regi: Trond Espen Seim
Samtidig som Veum skal bli far, leter han etter et forsvunnet søskenpar i Bergens prostitusjonsmiljø. Brått tar livet en ny retning på en måte han aldri kunne forestille seg. Varg innser at saken har sammenheng med et drap som etterforskes av førstebetjent Hamre, et drap der offeret hadde ubehagelig tette bånd til de forsvunne søsknene. Men i takt med Karins voksende mage vokser også trusselen mot Varg.
Produktfakta
Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Krim, TV-serie
Antall disker 6 Spilletid 8 timer 21 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Bestillingsnummer 803928

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også