Vazelina Bilopphøggers - Hjulkalender (DVD)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse

Gjennom 24 eventyrlige episoder lot 750 000 nordmenn i alle aldre julestria vike for kvalitetshumor akkompagnert av musikalske perler da denne serien gikk på TV2. Når julenissen faller ned gjennom et hull i ozonlaget og lander på høggeritomta til Eldar, Viggo, Høgger'n og Johnsen, sier ikke gutta nei til å hjelpe til med å reparere nissens slede som trenger mye magiske hjul. Men noen riktige skumle fiender gjør alt for stikke kjepper i hjulene for våre helter, og dermed er forviklingene i gang. Den originale historien, spekket med kjente skuespillere og artister, utvikler seg til en juleklassiker som varer og morer til langt over påske.

OBS: Vi i Platekompaniet jobber kontinuerlig med å få gjort en rekke kjente og kjære, norske film- og TV-klassikere tilgjengelige på DVD. Dersom du melder deg opp for å overvåke varen, vil du både bidra til å øke sjansen for at vi får produsert opp tittelen, samt at du får beskjed straks produktet eventuelt blir tilgjengelig for salg!

Produktfakta
Produksjonsår 2001 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Jul, Komedie
Antall disker 1 Spilletid 3 timer 49 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Ingen
Lydformater Stereo 2.0 (Norsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Diverse Skuespillere Vazelina Bilopphøggers
Bestillingsnummer 7836620 Serie Julekalendere På TV, Norske Filmklassikere