Vikings Collection (DVD)

149,00 14900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 2+ på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Vikingene (Barbarerne) den ekstraordinære oppdagelsen av et begravet vikinggravskip i Norge ved slutten av 1900-tallet, ble den sanne historien om vikingenes sivilisasjon avslørt, og mange av de myter som engang omga dem ble knust. Vikingene var ikke kun røvere og krigere, men også oppdagelsesreisende og handelsfolk, og deres slanke skip kunne føre dem hele veien fra Arabia til den nye verdenskyst - hundrevis av år før Columbus satte seil.

Vikingene - Reisen Til Amerika:
Nådde vikingene Erik den Røde og den Lykkelige hele veien over til Amerika 500 år før Columbus Josh Bernstein seiler et vikingeskip fra Danmark for å finne ut av hva som gjorde vikingene til så mesterlige sjøfolk. Med de antikke vikingesagaer som veiledning, innleder han en reise på 6000 km fra Skandinavia til Newfoundland, via Island og ødemarkene i det sydlige Grønnland. Underveis oppsporer han de arkeologiske bevisene bak vikingelegendene, og beviser én gang for alle at de virkelig var de første europeere i den nye verden ikke Columbus.

Vikingene I Nord Amerika:
En dokumentar som søker etter beviser på at nordboerne oppdaget den nye verden 500 år før Christopher Columbus. Den følger Leif den Lykkeliges utforskninger og gjennomgår en viktig oppdagelse som ble gjort for 30 år siden av Helge Ingstad som gir antydninger om vikingenes reiser.

Vikinger - Redsel Fra Nord:
De feiet ned nordfra for å plyndre Europas rikdommer, og i 300 år kunne ingen si seg sikre mot deres brutale angrep. Men de har også bygget byer, grunnlagt imperier, og krysset Atlanteren for å oppdage en ny verden. De var vikingene, og de endret verden før de forsvant i myter og legender. Vi vil følge i kjølvannet på denne store sjøfarende kultur å se nærmere på dens dristige natur og fantastiske bedrifter.

Bonus: Vikingskipene:
De var prydet med dragehoder, fylt med noen av verdens barskeste menn, og spredde skrekk og redsel i den mørke middelalderen. Dramatiske rekonstruksjoner og avanserte computersimuleringer gir oss et grundig innblikk i disse geniale krigsskip.
Produktfakta
Produksjonsår 2012 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Dokumentar
Antall disker 4 Spilletid 4 timer 20 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Skuespillere Dokumentar Bestillingsnummer 87132

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i