Ken Burns' The West (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Produsenten Ken Burns og regissøren Stephen Ives har skapt et storslagent epos om kolonialiseringen av Det ville vesten, en saga full av tragedie, triumf, drømmer og barsk virkelighet.

I seks episoder forteller den amerikanske dokumentarserien The West den fascinerende og dramatiske historien om hvordan området som vi kjenner som Det ville vesten, ble formet gjennom en massiv innvandring. Fortellingen om Det ville vesten er ikke én enkelt historie, men en mosaikk av historier om millioner av mennesker og deres søken etter lykken i «Guds eget land». Filmen bygger på et omfattende arkivmateriale med bilder, dagbøker og brev fra de mange nybyggerne som befolket Det ville vesten.

På slutten av 1800-tallet lå Vesten åpen for oppdagelsesreisende, pelsjegere, nybyggere, pionerer, desperadoer, misjonærer og andre som søkte lykken og det gikk ikke stille for seg. Noen av dem fant lykken, mens andre møtte sin skjebne. Én historiker sier det slik: «Alle som sysler med Vestens historie, opplever en merkelig blandet følelse av storhet og skam.»

Produktfakta

Produksjonsår 2012 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 3 Spilletid 6 timer
Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Regissør Stephen Ives
Skuespillere Dokumentar Bestillingsnummer 21202IN

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i