Inngår i
  • Early Bird - Kommende filmer til spesialpris
  • Villmark

Villmark (2003) / Villmark 2 (2015) / Skjult (2009) (DVD)

Kommer!
119,00 11900
star icon Forhåndsbestilling Sendes vanligvis 1-2 dager før utgivelse
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Samleboks med følgende Pål Øie-filmer:

Villmark (2003)
TV-selskapet RealTV skal om kort tid lage en realityserie hvor deltakerne skal overleve uten hjelpemidler i ødemarken. For å sveise teamet sammen bestemmer sjefen Gunnar at staben skal utsettes for det samme. Han tar dem med til en hytte langt inne i skogen, der de fem skal klare seg en helg uten medbrakt mat, mobiltelefoner og sigaretter. Teamet følger noe motvillig med. Lasse og Per snubler etter hvert over en forlatt teltplass. Telt, mat og klær ser urørt ut, men Lasse får en ekkel følelse. Idet Per finner liket av en ung kvinne i tjernet er uhyggen et faktum. Gunnar presser Lasse og Per til å holde kjeft om det de har oppdaget til turen er over, men det går ikke lang tid før det går opp for dem alle at de befinner seg i den største fare.

Villmark 2 (2015)
Oppfølgeren til filmen som er blitt kåret til Norges skumleste film. Et forlatt sanatorium står til forfall i en øde skog på fjellet, hvor en eldre vaktmester passer på at mennesker og dyr ikke tar seg inn i den farlige bygningen. Fem kontraktsarbeidere har tatt på seg oppdraget med å spore den enorme bygningsmassen for miljøfarlig avfall før bygget skal rives. Over 300 rom og flere kilometer med rørgater skal gjennomsøkes i løpet av tre dager. Vann begynner å flomme ut av gamle rør og vanskeliggjør arbeidet, og et forsøk på å få stengt vannet leder dem ned i den mørke kjellerlabyrinten. Snart står de ansikt til ansikt med Sanatoriets grusomme fortid. Du kan rive en bygning, men aldri fjerne fortiden.

Skjult (2009)
Skjult er historien om en ung mann, Kai Koss (KK), som motvillig vender tilbake til hjemstedet sitt 19 år etter at han rømte fra sin grusomme mor. Moren er død, og KK har arvet det nå forfalne huset han vokste opp i. Han ønsker bare å gjøre opp boet og forlate stedet. Men med arven følger en rekke mørke hemmeligheter. KK har brukt nesten to tiår på å glemme sin plagede barndom, men når han kommer tilbake til den avsidesliggende vestlandsbygden rykker fortiden inn med full kraft, og han finner seg kastet tilbake i alt han har forsøkt å fortrenge, i en virkelighet han trodde han hadde forlatt. Ikke alle er like glade for hans hjemkomst, og når to ungdommer på skogstur forsvinner sporløst begynner problemene å melde seg for alvor.

 

Produktfakta
Produksjonsår 2003 Utgitt 2022
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Skrekk Antall disker 3
Spilletid 1 timer 24 minutter Aldersgrense 15
Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk)
Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic Regissør Pål Øie
Skuespillere Bjørn Floberg, Eva Röse, Kristoffer Joner, Marko Kanic, Sampda Sharma Bestillingsnummer 1000544562
Serie Villmark

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende