Virtuosity (UK-import) (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Han er sammensatt av 200 personligheter, og hver og en av dem er en notorisk morder. Han er Sid 6.7, en virtual reality-skapning som er laget for å teste politiet i Los Angeles. Men for Sid er det ikke en lek lenger. Har har sprengt grensene for cyberspace. Og hvis du tror at Sid er uståelig i en verden av bits og bytes, kan du jo bare tenke deg hva som venter når han kommer til menneskenes verden. Denzel Washington og Russell Crowe tørner sammen på hver sin side av loven og på begge sider av virkeligheten i denne tordnende cyberthrilleren fra regissøren av Gressklippermannen. Crowe spiller Sid: sadistisk, intelligent, dødsfarlig - som slås i bakken uten å bakke ut, for han kan gjenskape kroppsdelene sine, som er av silisium. Washington spiller Parker Barnes, en Los Angeles-politimann som en gang tok loven i egne hender...og som nå holder byens skjebne i dem. Jobben hans er å stanse Sid. Men hvordan kan man stanse noe som rett og slett ikke kan stanses?

Produktfakta

Produksjonsår 1995 Format DVD
Sone Sone 2 - Import Sjanger Action
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 41 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Brett Leonard Skuespillere Denzel Washington, Kelly Lynch, Louise Fletcher, Russell Crowe, Stephen Spinella, William Forsythe
Bestillingsnummer PHE8069

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende