Voice From The Stone (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 30 dager
Ved porten til et avsidesliggende steinslott i 50-tallets Toscana ankommer en besluttsom ung sykepleier for å hjelpe den stumme arvingen innenfor. Verenas oppdrag er å hjelpe den stille gutten Jakob tilbake til verden. Men hun blir lokket lenger og lenger inn i slottets skjulte hemmeligheter.

Verena har lenge hatt en uvanlig sensitivitet og begavelse med å nå frem til traumatiserte barn. En begavelse som gjør at tilbaketrukne Klaus, en skulptør som nylig ble enkemann og som desperat prøver å nå frem til sønnen sin, blir oppmerksom på henne.

Til å begynne med virker Jakob veldig forstyrret for Verena, men jo mer hun observerer ham, dess mer blir hun overbevist om at han opplever noe hinsides ord. Har han blitt forhekset av en sterk, sulten kraft som er fanget i steinmurene i villaen? Hvis hun skal kunne befri Jakob, og seg selv, må Verena konfrontere en utenomjordisk personlighet – og det virker som den raskt sammenflettes med hennes egen.

VOICE FROM THE STONE er en uhyggelig fortelling om frykt, mystikk og spenning som utspiller seg blant minnenes spøkelser.

Produktfakta

Produksjonsår 2017 Utgitt 2017
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Drama Antall disker 1
Spilletid 1 timer 34 minutter Aldersgrense 15
Undertekster Dansk, Norsk, Svensk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Regissør Eric Dennis Howell
Skuespillere Edward Dring, Emilia Clarke, Marton Csokas Bestillingsnummer 84512
Leverandør Soul Media Distribution A/S

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i