Hans Christian Andersen - Samleboks Volum 3 (DVD)

99,00 9900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Grantreet
Det lille grantreet som står i skogen mellom alle de store trærne har så travelt med å bli stor, at det slett ikke opplever alle tingene som skjer omkring det. Det tenker kun på hva det skal oppleve når det blir større, eldre og klokere. Det blir felt og kommer inn i stuen til jul, og en dag er det for sent å nå å oppleve noe som helst.

Den standhaftige tinnsoldat
Tinnsoldaten ble støpt med bare et ben, og han forelsker seg i den vakre danserinnen, som er foldet av hvit papir. Skjebnen fører tinnsoldaten ut på en lang og farefull reise, men han kommer hjem igjen til det samme huset og møter sin gamle kjærlighet.

Snemannen
En snemann har nettopp blitt bygget av en flokk gutter som har lekt i den nyfalte sneen. Han opplever hele den store og spennende verden for første gang, og bandhunden forklarer han hva verdenen er og hvordan den henger sammen. Han forelsker seg og opplever vinterens forvandling til vår.

Grisepasseren
Den unge prinsen vil gifte seg og går ut i verden for å finne den prinsessen han vil ha til sin kone. Da han møter den vakre prinsessen vil han finne ut av om hun er likeså ren i hjertet, som hun er vakker. Han kler seg ut og blir grisepasser i kongens stall. Han finner snart ut av om den vakre prinsessen skal være hans kone.

Produktfakta

Produksjonsår 2016 Utgitt 2017
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Barn Antall disker 1
Spilletid 1 timer Aldersgrense Ingen
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Skuespillere Tegnefilm Bestillingsnummer MAJ1909

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende