W. (UK-import) (DVD)

129,00 12900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Hvordan kunne denne usannsynlige personen forvandles fra en velansett families sorte får til leder av den frie verden? W er historien om George W. Bush, en mann som kjempet hele livet med sine personlige demoner og slåss med dem i sin fars langstrakte skygge. I bunn og grunn var han mislykket i en alder av 40 år, men fant Gud og gjennomførte en utrolig helomvending. Det førte ham endelig til Det hvite hus, som hans far før ham. Men ikke en gang dette kunne gi ham farens virkelige gunst og anerkjennelse.

Enkelte vil hevde at George W. Bush lyktes, andre vil hevde at han ødela sjansene sine. Strid og uenighet er deler av hans ettermæle. W følger ferden fra studentersamfunn på Yale til oljefeltene i Texas til 1600 Pennsylvania Avenue, Det hvite hus. Underveis avdekkes mannen som skulle bli USAs 42. president - og hans kamper, hans bedrifter og konsekvensene av begge deler.

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format DVD
Sone Sone 2 - Import Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 9 minutter
Aldersgrense 11 Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Regissør Oliver Stone
Skuespillere Elizabeth Banks, Ellen Burstyn, James Cromwell, Josh Brolin, Richard Dreyfuss, Thandie Newton, Toby Jones Bestillingsnummer LGD94119
Leverandør Gardners

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende