Walking With Cavemen (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Dokumentaren fra BBC lar deg stå ansikt til ansikt med våre forfedre. Walking with Cavemen gir oss sjansen til å oppdage vår egen forhistorie.

Walking with Cavemen tar oss tilbake i tiden, på en oppdagelsesreise i menneskets forhistorie. Her gjenskapes virkeligheten slik den var i våre tidligste forfedres tapte verden. Opplev livet, døden og dramaene fra millioner av år tilbake, og se den utroligen historien om menneskets utvikling. Her fortelles historien om hvordan en mektig cocktail særegne karaktertrekk skaper et dyr som skal komme til å dominere verden. Det dyret er oss. Homo sapiens.

Spesialeffekter og nyskapende maskeringsteknikker levendegjør presise rekonstruksjoner av de tidligste menneskene, mens avansert computerteknikk gjenskaper det miljøet de levde i. Virkeligheten er tatt på pulsen, og viser hvor mye av våre apeliknende forfedre vi fremdeles har i oss.

Produktfakta

Produksjonsår 2003 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Dokumentar
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 56 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Tim Goodchild Skuespillere Diverse
Bestillingsnummer 801042 Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende