Wallander (BBC) - Sesong 1 (DVD)

99,00 9900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Villspor
Under en blå himmel heller en ung jente bensin over seg og tenner på. Litt senere blir Wallander kalt ut til en strand hvor Sveriges tidligere Justisminister er blitt funnet myrdet og skalpert. Snart blir også en rik kunsthandler funnet drept på akkurat samme vis. Finnes det en sammenheng?

Ett skritt etter
Tre ungdommer blir skutt mens de feirer midtsommer i skogen. De er alle oppkledd i 1800-tallsklær. En av Wallanders kolleger blir funnet drept, en som han hadde håpet kunne bidra til å løse mordgåten. Wallander vet at drapene har en sammenheng, men hans eneste ledetråd er et fotografi av en kvinne ingen synes å gjenkjenne. Wallander er låst i et desperat forsøk på å finne morderen før han slår til igjen. Wallander synes alltid å være ett skritt etter.

Brannvegg
En død kropp blir funnet ved en minibank, tilsynelatende på grunn av et hjerteinfarkt. To tenåringsjenter er pågrepet for det brutale mordet på en drosjesjåfør. Jentene erkjenner drapet, men viser ingen anger. Ved første øyekast ser det ikke ut som disse to tilfellene har noe til felles, men ettersom Kurt Wallander går i dybden i mysteriet hvorfor jentene drepte drosjesjåføren, begynner han å avdekke et mye mer komplisert plott enn han først mistenkte. De to tilfellene blir ett og fører til en konspirasjon som strekker seg langt utenfor Sveriges landegrenser.

Produktfakta

Produksjonsår 2008 Format DVD
Sone Sone 2 - Import Sjanger TV-serie
Antall disker 3 Spilletid 4 timer 26 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), DTS (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Philip Martin (Regi) Skuespillere Kenneth Branagh, Richard McCabe, Sadie Shimmin, Sarah Smart, Tom Beard, Tom Hiddleston
Bestillingsnummer 802635 Serie Wallander
Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende