Wallander Boks (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Silkeridderen
En gammel venn av Kurt Wallander, advokat Sten Torstensson, besøker ham en dag og forteller at hans far har omkommet under mystiske omstendigheter. Like etter blir vennen selv funnet brutalt myrdet. I jakten på mordmennene finner Wallander en innviklet historie av kriminalitet som leder frem til et selskap som håndterer transplantasjoner av menneskelige organer. Bak virksomheten anes konturene av et menneske. En elegant og selvsikker mann som skriver sine egene lover. Men hvem er han? Hvem tar seg retten til å dømme over andre mennesker? Hvem sin moral avgjør hva som er rett og galt? I Silkeridderen havner Kurt Wallander selv i en kryssild av unormal, svik, løgner...

Villspor
Det er høst og menneskene i den ellers så stille delen av Skåne slår seg til ro. Men for førstebetjent Kurt Wallander i Ystad brytes idyllen av at en ung kvinne brenner seg til døde i et mafiafelt. Straks etterpå slår en seriemorder til med en rad stadige mer bestialske mord. Hva finnes det for en sammenheng mellom en pensjonert justisminister, en framgangsrik forretningsmann og en vanlig småtyv? Hvorfor skalperer morderen sine ofre? Marerittet for kurt Wallander og hans kolleger har begynt.

Den 5. Kvinnen
Mannen som gikk ut for å titte på fugler spiddes til døde. En blomsterhandler blir funnet i skogen - avmagret, kvelt og bundet ved et tre. Hvorfor myrdes disse eldre mennene? Hvorfor disse utrolig uttenkte arrangemangene? Og hvem er neste på listen? Aldri før har førstebetjent Wallander møtt en så iskaldt beregnende morder. Det er en person som det ser ut følger en plan lagt opp i minste detalj. Planen forutser ikke bare ofrenes men også politiets neste steg. Wallander forstår at han må finne mønsteret. Et eller annet sted i fortiden finnes historien som binder mennene til deres bøddel. Men hvor?

Produktfakta

Produksjonsår 2001 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Thriller
Antall disker 3 Spilletid 8 timer 40 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Norsk
Lydformater Stereo 2.0 (Svensk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Skuespillere Henrik Persson, Marie Richardson, Rolf Lassgård Bestillingsnummer N299172
Serie Wallander

Anmeldelser