Wallander - Ett Skritt Etter (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Tre nedgravde lik i 1700-talls klær blir funnet ved et vakkert skogsholt rett utenfor byen. Wallanders kollega gjennom mange år, Svedberg, er først på plass. Sterkt rystet av funnene forteller han at likene trolig svarer til savnet av tre ungdommer, meldt savnet bare noen uker tidligere.

Wallanders team med etterforskerne Martinsson, Nyberg og hans eks-kjæreste Maja blir forsterket med "HC", en etterforsker fra København. Til Wallanders store irritasjon viser det seg at Maja og den danske politimannen kjenner hverandre fra før. Når Wallander senere finner Svedberg død hjemme, med sitt tjenestevåpen i hånden, blir det konkludert med selvmord. Men snart kommer det frem at han har blitt myrdet, og at mordet kan kobles til funnet av de tre ungdommene. Samtidig som motivet begynner å bli tydelig innser man at morderen har forspranget… og flere ofre står på ventelisten.

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 41 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Svensk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Birger Larsen Skuespillere Marie Richardson, Peter Gantzler, Rolf Lassgård
Bestillingsnummer 801515 Serie Wallander
Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende