Wallander - Film 14 - 16 (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Hevnen
Wallander føler seg mer harmonisk og tilfreds med livet enn på lenge. Men plutsel ig, brytes stillheten i sommer idylliske Ystad av en kraftig eksplosjon. Ystads eneste transformator er sprengt i luften. Det erklæres unntakstilstand, og Wallander står uten spor. Er det sabotasje eller terrorangrep?

Skylden
En seks år gammel gutt, forsvinner sporløst fra barnehagen, og hele Ystad engasjerer seg i den stadig mer desperate letingen. Sporene fører Wallander til en pedofildømt mann, som nylig har blitt løslatt. Men sporene fører også til skrekkelige sannheter som er mer kompliserte enn noen klarte å forestille seg.

Kuréren
En motorsyklist blir funnet myrdet, og sporene fører politiet til den lokale motorsykkelklubben. Klubben leier dumdristige kurérer på motorsykkel for å smugle narkotika over Øresundsbroen. Når Wallanders kollega, Isabell, blir brutalt overfalt i sitt eget hjem, skjønner han hvor langt de faktisk er villige til å gå for å nå målet sitt.

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Thriller
Antall disker 3 Spilletid 4 timer 38 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Svensk), DTS (Svensk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic, Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Skuespillere Krister Henriksson, Lena Endre, Nina Zanjani, Sverrir Gudnason Bestillingsnummer 802902
Serie Wallander Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende