Wallander - Film 17 - 19 (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Tyven:
En bølge av villainnbrudd ryster Ystad. En gruppe naboer i det rammede området bestemmer seg for å ta saken i egne hender, og starter et borgervern som skal patruljere gatene om natten. Under en nattevandring oppdager de en mistenkelig person og mishandler ham sterkt. Dagen etter er mannen og bilen hans borte.

Cellisten:
En kvinnelig russisk cellist utsettes for et bombeangrep etter en opptreden i Ystad. Det viser seg at hun er hovedvitne i en drapssak mot et medlem av den russiske mafiaen, nærmere bestemt sønnen til den internasjonalt etterlyste Leb Munchin.

Presten:
En sogneprest blir funnet skutt utenfor et vandrerhjem i Ystad, og det hele ser ut som et forsøk på en kaldblodig henrettelse. Mens presten, som antas å være i stand til å identifisere den skyldige, kjemper for livet på sykehuset, er Kurt Wallander og hans kolleger på jakt etter spor.

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Thriller
Antall disker 3 Spilletid 4 timer 22 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Svensk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Skuespillere Krister Henriksson, Lena Endre, Nina Zanjani, Sverrir Gudnason Bestillingsnummer 802953
Serie Wallander Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende