Wallander - Film 30 - 32 (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Savnet
Kurt har oppsøkt en lege for sine åpenbare problemer med hukommelsen. Samtidig blir en ung kvinnes kropp funnet på en utgravningsjobb i Ystad. Det viser seg å være restene av en prostituert fra Moldova. Sporene fører til en russisk menneskehandler som kaller seg motefotograf, og som viser seg å utnytte unge kvinner på en grusom måte.

Brannstifteren
¨ Kurt har fått diagnosen Alzheimers sykdom, men nekter å akseptere sykdommen. Samtidig blir en brannstifter i Skåne løslatt etter ferdigsonet dom, men han er ikke velkommen i den lille skånske landsbyen og kioskeieren vil ikke engang selge han sigaretter. Samme natt antennes kiosken og kioskeieren brenner inne. Brannstifteren jaktes igjen for drap og brannpåsettelse.

Sorgfuglen
Det er snart jul og Kurt er preget av hukommelsessykdommen. Han innser at han snart må fortelle sine kolleger og resten av verden at han er syk. Men han har store problemer med å måtte gi opp jobben, hans eneste identitet. I Ystad skjer det en brutal kidnapping av en berømt restauratør, Paolo Salino. Kurt tar saken, men blir tvunget til å få hjelp av sin kollega Jenny hos Malmö-politiet. Hun lever ikke opp til det hun utgir seg for å være, og sakte forstår Kurt hva hun er ute etter.

Produktfakta

Produksjonsår 2013 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Thriller
Antall disker 3 Spilletid 4 timer 29 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Svensk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Skuespillere Charlotta Jonsson, Krister Henriksson Bestillingsnummer 804165
Serie Wallander Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende