Wallander - Film 7 - 9 (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Fotografen
En amerikansk kvinne blir funnet drept i Ystad. Hun hadde vært på besøk hos en internasjonalt kjent fotograf som var bosatt der, og kvinnens amerikanske make mistenker at hun har vært utro. Kurt Wallander blir interessert i den bedratte ektemannen og den døde kvinnen, og tror at hele sannheten om fotografen ikke ennå er kommet fram i lyset. Sannheten viser seg å finnes langt fra Sverige...

Dekkoperasjonen
Politiet i Ystad mottar et tips om en containerlastebil som har stått parkert i et skogholt i flere dager. Linda Wallander og en kollega reiser ut til stedet, og det viser seg at containeren er full av døde mennesker. Bare et lite spedbarn har på mirakuløst vis overlevd.

Luftslottet
En eldre mann kommer inn i et banklokale med sine tre murrende hunder. Han krever å få tømme bankkontoen sin på 20 millioner kroner. Kontant. Like etterpå blir mannen og hundene hans funnet drept og de 20 millionene er sporløst borte. Mistanken rettes mot mannens nabo, men når også naboen og hans familie blir funnet drept står etterforskerne rådløse tilbake. Kurt Wallander og hans kolleger innser at hvem som helst i det rike villastrøket, Soldala, kan være morderen de leter etter.

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Thriller
Antall disker 3 Spilletid 4 timer 24 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Svensk), DTS (Svensk), Stereo 2.0 (Svensk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Diverse Skuespillere Johanna Sällström, Krister Henriksson, Ola Rapace
Bestillingsnummer 802436 Serie Wallander
Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende