Wallander - Pyramiden / Brannvegg (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Pyramiden (2007)
Et småfly styrter utenfor Mossby strand, i flyvraket blir det gjort funn av en detonert granat. Kurt Wallander koples til saken for å utrede havariet. Noen dager senere dør to gamle søstere i en eksplosjon i en sybutikk. Det er rester av et avansert sprengstoff i den utbrente butikken og snart peker alt mot at de to hendelsene henger sammen med et oppgjør mellom to narkoligaer. Ved en tilfeldighet oppdager Wallander noe hos en av de mistenkte som fører ham tilbake til en traumatisk opplevelse fra tiden som ung, uerfaren politimann. For Wallander blir den videre etterforskingen et intensiv og voldsomt oppgjør med fortiden…

Brannvegg (2006)
Førstebetjent Kurt Wallander (Rolf Lassgård) kobles inn i etterforskningen av et brutalt mord. To unge jenter har slått i hjel en eldre drosjesjåfør og virker uberørt av hendelsen. En mann er funnet død ved en minibank, med kontoutskriften i hånden. Han har et stort sår i hodet og både lommebok og mobil er stjålet. Sent en kveld går strømmen i store deler av Skåne. Strømbruddet spores til en avsidesliggende transformatorstasjon, hvor et forferdelig funn gjøres. Er det sammenheng mellom hendelsene?

Produktfakta

Produksjonsår 2007 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Thriller
Antall disker 2 Spilletid 4 timer 23 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Svensk), Stereo 2.0 (Svensk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Skuespillere Rolf Lassgård Bestillingsnummer BNG3058656
Serie Wallander Leverandør Walt Disney Studios Home Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende