Wallander - Pyramiden (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Et småfly styrter utenfor Mossby strand, i flyvraket blir det gjort funn av en detonert granat. Kurt Wallander koples til saken for å utrede havariet. Noen dager senere dør to gamle søstere i en eksplosjon i en sybutikk. Det er rester av et avansert sprengstoff i den utbrente butikken og snart peker alt mot at de to hendelsene henger sammen med et oppgjør mellom to narkoligaer.

Ved en tilfeldighet oppdager Wallander noe hos en av de mistenkte som fører ham tilbake til en traumatisk opplevelse fra tiden som ung, uerfaren politimann. For Wallander blir den videre etterforskingen et intensiv og voldsomt oppgjør med fortiden…

Pyramidener basert på Henning Mankells bok med samme navn. Rolf Lassgård (Brannvegg, Ett skritt etter) gjør nok en gang en sterk rolle som førstebetjent Wallander. Den unge Wallander spilles av Gustaf Skarsgård (Förortsungar). I øvrige roller ser vi bl.a. Lia Boysen (Innan mörkret faller) og Marie Richardson (Brannvegg).

Produktfakta

Produksjonsår 2008 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 28 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Svensk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Daniel Lind Lagerlöf Skuespillere Gustaf Skarsgård, Lia Boysen, Marie Richardson, Rolf Lassgård
Bestillingsnummer BNA3045056 Serie Wallander
Leverandør Walt Disney Studios Home Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende