War Movies - Volume 1 (DVD)

199,00 19900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

Das Boot (1981)
På høyden av andre verdenskrig, setter et ungt ubåtmannskap ut på et topphemmelig oppdrag, som nesten sikkert vil føre til deres død. De blir beordret til å patruljere Atlanterhavet og ødelegge et alliert skip med forsyninger til Storbritannia, og disse ferske rekruttene må forberede seg på et angrep fra en usynlig fiende. Oscar-nominerte regissøren Wolfgang Petersens episke eventyr utforsker spenningen, mens trykket bygges opp til et eksplosivt klimaks.

Zero Dark Thirty (2012)
En kronikk over den ti år lange jakten på al-Qaeda terroristenes leder, Osama Bin Laden, etter 2001 angrepet på World Trade Center, til hans død i mai 2011.

Fury (2014)
April 1945: mens de allierte gjør deres siste innsats, kommanderer den krigsherdede hær sersjanten ved navn Wardaddy (Brad Pitt) en Sherman tank og hennes fem-manns besetning ut på et dødelig oppdrag bak fiendens linjer. I mindretall, med for lite våpen og med en nykommer av en soldat kastet inn i deres tropp, står Wardaddy og hans menn overfor overveldende odds i deres heroiske forsøk på å slå til i hjertet av Nazi-Tyskland.

Unbroken (2014)
Angelina Jolie regisserer og produserer dette episke dramaet, som følger det utrolige livet til olympier og krigshelt, Louis Zamperini (spilt av Jack O'Connell). Som gutt er Louis alltid i trøbbel, men med hjelp fra sin eldre bror lærer han å bruke energien sin til å løpe og blir en olympisk deltaker i OL 1936. Da andre verdenskrig bryter ut, verver Louis seg til militæret. Etter en nær fatal flyulykke, tilbringer han 47 opprivende dager i en flåte med to andre menn, før han blir fanget av den japanske marinen og sendt til en krigsfange leir. Her blir han favoritt målet for en spesielt brutal fangevokter på grunn av hans olympiske historie. En utrolig og inspirerende sann historie om den utholdende kraften i mennesket.

Green Zone (2010)
Når: 2003. Sted: Bagdad. Oppdrag: lokalisere masseødeleggelsesvåpen skjult av Saddams regime. Miller (Matt Damon) leder et elite lag som søker etter masseødeleggelsesvåpenene ... i stedet avdekker de en dødelig konspirasjon av mord og bedrag hele veien til toppen av kjeden. Mens Miller fortsetter jakten, oppdager han at ingen kan stoles på og de ​​dødeligste fiendene er de som hevder å være på hans side.

Produktfakta

Produksjonsår 2016 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Krig
Antall disker 5 Spilletid 12 timer 1 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Angelina Jolie, David Ayer, Kathryn Bigelow, Paul Greengrass, Wolfgang Petersen Skuespillere Brad Pitt, Domhnall Gleeson, Herbert Grönemeyer, Jack O'Connell, Jason Clarke, Jessica Chastain, Jürgen Prochnow, Matt Damon, Shia Labeouf
Bestillingsnummer 52GSD8308873