Warm Springs (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Han er den eneste presidenten som har blitt gjenvalgt tre ganger, og beundres for sitt lederskap under noen av USAs mest utfordrende perioder, herunder den økonomiske depresjonen på trettitallet og andre verdenskrig. Til tross for hans historiske prestasjoner var mange av presidentens samtidige amerikanere intetanende om Roosevelts største prestasjon – å overvinne sin polio. Med skuespillere som Kenneth Branagh (Harry Potter og mysteriekammeret), Cynthia Nixon (Sex og singelliv) og Kathy Bates (Hva angår Schmidt) viser denne inspirerende filmen, basert på en sann historie, én manns søken etter håp på sine mørkeste dager, på et sted som skulle fungere som en kilde til styrke resten av hans liv.

Bonusmateriale

  • Kommentarer ved regissør Joseph Sargent og forfatter Margaret Nagle
  • Tre bortklipte scener
  • Minidokumentar om innspillingen

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 2 timer
Aldersgrense 15 Undertekster Arabisk, Dansk, Engelsk, Fransk, Gresk, Hebraisk, Islandsk, Norsk, Portugisisk, Serbokroatisk, Svensk, Tyrkisk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Joseph Sargent Skuespillere Cynthia Nixon, David Paymer, Kenneth Branagh, Tim Blake Nelson
Bestillingsnummer 1000075737 Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende