We Don't Live Here Anymore (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
I en rolig universitetsforstad i det nordlige USA lever de to venneparene Edith, Hank, Jack og Terry en tilsynelatende helt ordinær tilværelse. Jack og Hank underviser begge ved universitetet. De er svært gode venner, begge er småbarnsfedre og på fritiden tar de gjerne en løpetur sammen eller møtes over en øl på kveldstid. Jacks kone Terry er en viljesterk kvinne, men en håpløs husmor som sliter med husarbeid, ubetalte regninger og to aktive små barn. Edith derimot er den perfekte husmor, rolig og avbalansert og alltid tilstedeværende for den lille datteren.

Praten går livlig hver gang de to venneparene møtes over en middag. Latteren sitter løst, stemningen er god og de hygger seg stort i hverandres selskap. Skjønt, Jack har etter hvert fått mer enn et godt øye til Hanks kone, Edith, og følelsen viser seg å være gjensidig. Etter en tid er det ikke til å unngå å legge merke til at Jack og Edith tilfeldigvis har det med å forsvinne ut til samme tid. Terry blir mistenksom, mens den ellers noe fraværende Hank ser sitt snitt til å foreta noen innledende fremstøt mot Jacks forsømte kone…

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 41 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Surround (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør John Curran Skuespillere Laura Dern, Mark Ruffalo, Naomi Watts, Peter Krause
Bestillingsnummer 6315 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende