Werner Herzog Collection (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Filmskaperen Werner Herzog har alltid gått sine egne veier. Filmene hans tar oss med på en storartet ekspedisjon til den absolutte utkant av menneskets natur – et grenseland mellom geni og galskap befolket av de mest bemerkelsesverdige livshistorier og karakterer. Alltid full av kjærlighet. Ofte storartet. Aldri kjedelig. Denne samlingen med Werner Herzogs tidlige mesterverk viser veien til stor filmkunst.

Werner Herzog var 28 år gammel når han gjennom et mareritt fikk idéen om sin merkeligste skapelse. Den kritikerroste filmen Også dverger begynte i det små (1970) var en hysterisk metafor for frigjøringen av den menneskelige naturen – på godt og vondt.

I den sjarmerende dramakomedien Hjerte av glass (1976) benyttet Herzog seg av en mildt sagt kontroversiell regimetode: han hypnotiserte selv skuespillerne og lot dem jobbe i transe.

Det intrikate kriminaldramaet Gåten om Kaspar Hauser (1974) ble Herzogs store internasjonale gjennombrudd og han mottok tre priser ved filmfestivalen i Cannes.

Sosialdramaet Balladen om Bruno Stroszek (1977) skildrer en manns lengsel etter en ny sjanse i det forjettede land. Hovedrollen spilles av den eksentriske Bruno S – forgjengeren til Klaus Kinski.

Produktfakta

Produksjonsår 1970 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 4 Spilletid 6 timer 33 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Mono 1.0 (Tysk) Bildeformater Fullscreen 4:3, Widescreen 1.66:1 Anamorphic
Regissør Werner Herzog Skuespillere Bruno S., Helmut Döring, Josef Bierbichler, Stefan Güttler
Bestillingsnummer N7077 Leverandør Atlantic Film Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende