White Noise (UK-import) (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Det er nesten 7 milliarder apparater med opptaksmuligheter for lyd og bilde i hjem rundt hele verden, og hver og en av dem er en portal. Gjennom 20 år har en global bevegelse vunnet oppslutning blant det stadig økende antall mennesker som tror på EVP, og blant de som selv har fanget opp disse usedvanlige opptakene med meldinger fra de døde. Disse overføringene, tatt opp med enkle husholdningsinnretninger, tvinger oss til å stille spørsmålstegn ved vår grunnleggende oppfatning om liv og død, og bekrefter det mange av oss har våget å tro: det er mulig for de døde å kommunisere med oss. Vi må bare lytte

Arkitekten Jonathan Rivers (Michael Keaton) regnet seg som en anstendig og fornuftig mann som vanligvis ikke ville godta teorier om kommunikasjon med de døde. Det var før hans elskede kone døde plutselig og uforståelig. Nå har en ukjent mann, Raymond Price (Ian McNeice) tatt kontakt og hevder å ha hørt Jonathans kone Anna gjennom EVP. Drevet av sorg like mye som av nysgjerrighet, blir Jonathan fascinert av Raymonds påstander, ikke minst på grunn av opptakene av Annas stemme. Vitnemålet fra Sarah Tate (Deborah Kara Unger) styrker også troen, hun har funnet fred med sin avdøde forlovede gjennom EVP. Jonathan tror på Raymond når han sier, "Jeg kan høre dem, jeg kan se dem og jeg kan gjøre opptak av dem".

Så skjer det utenkelige, Jonathan fanger selv Annas stemme og bilde, han har oppnådd direkte kontakt. Annas beskjed; Jonathan må redde de framtidige ofrene til den brutale psykopaten som tok hennes liv. Men Annas overføringer er ofte uklare og vanskelige å tyde. I sin stadig økende besettelse for å nå fram til Anna, går Jonathan glipp av flere tegn på en nær forestående fare. Det oppsummeres av Raymonds vurdering av sjelene som krysser skillet: "De kan ikke alle være snille".

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format DVD
Sone Sone 2 - Import Sjanger Skrekkfilm
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 41 minutter
Aldersgrense 18 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Geoffrey Sax Skuespillere Chandra West, Debroah Kara Unger, Ian McNeice, Michael Keaton, Sarah Stranger
Bestillingsnummer EDV9288 Leverandør Gardners

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende