Willy Fog - Around The World: The Complete Series (UK-import) (DVD)

249,00 24900
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 8-16 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
All 26 episodes of the popular animated series, loosely based on the novel by Jules Verne, about Willy Fog's attempts to make his way around the world in 80 days. The episodes are: 'The Wager', 'The Departure', 'The Eventful Journey', 'The Temple of Doom', 'The Counterfeit', 'Bombay Adventure', 'The End of the Line', 'The Deadly Jungle', 'The Rescue', 'A Present for Parsi', 'Guilty As Charged', 'Shipwreck', 'The Butler's Dilemma', 'En Route for Yokohama', 'Akita's Circus', 'Hawaiian Party', 'A Trip in a Balloon', 'The Showdown', 'Moment of Truth', 'Warpaint in the West', 'A Very Special Train', 'Below Zero', 'Destination Liverpool', 'Fire Down Below', 'Last Train to London' and 'What a Difference a Day Makes'.


  • Interactive Menus


Produksjonsår 2016 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 5 Aldersgrense 7
Undertekster Engelsk Regissør Luis Ballester Bustos
Bestillingsnummer REV060UKDR